Chalet Timor

Ga naar het overzicht

€22.675,00

Chalet Timor

Mobilhome Timor 19m² met 1 slaapkamer

Mobilhome Timor

Deze mobilhome is een klein maar compact model met de variabele afmetingen van 5.00m x 4.00m, het model kan worden geleverd in 2 verschillende uitvoeringen, heeft 1 comfortabele slaapkamer met in de woonkamer een functionele keuken en een gezellig woongedeelte. Voor campings met kleine percelen is dit een ideaal model.

Woonkamer

De woonkamer is functioneel ingedeeld met een tafel, afmetingen van 110 cm x 70 cm, 2 stoelen en een zitbank van afneembaar stof. In de woonkamer een 1000 watt elektrische verwarming, een spiegel, een wandkast en lampen boven de eettafel.

Keuken

In de keuken zit standaard een RVS spoelbak, een RVS elektrische afzuigkap, een 4-pits electrisch gasfornuis met piezo aansluiting, een koelkast van 140 L, een plank voor een magnetron, een bestekbak en een verduisteringsrolgordijn.

Slaapkamer

De Timor heeft 1 slaapkamer met een standaard bed van 190 cm x 140 cm, leeslampen, hangkast, inbouwkast en een spiegel.

Badkamer

De badkamer is zeer functioneel ingedeeld, een wastafel met een kastelement eronder, boven de wastafel een plank met een spiegel. Een kast voor de handdoeken en een douche met afmetingen van 90 cm x 80 cm afgesloten door een glazen deur.

Prijs Vanaf €22.675,00 Af Fabriek

Dit chalet wordt voor u besteld, en staat niet op voorraad op ons terrein

© 2019 - HBT Chaletbouw heeft haar website laten maken door Ebbers Media.